(АНОНС) Новий погляд на євроатлантичну інтеграцію України: виставка «НАТО-Україна: спільні цінності, спільний шлях»

НАЗАД
28 вересня 2021 15:01

Об 11:00 1 жовтня 2021 року в міжнародному аеропорту «Бориспіль» відкриється фотовиставка «НАТО-Україна: спільні цінності, спільний шлях».

Виставку організовано навколо п’яти спільних для України та НАТО цінностей: безпека, свобода, верховенство права, рівність та демократія. В межах векспозиції представлені фото Державної прикордонної служби України, Збройних Сил України та Національної гвардії України, які демонструють впровадження фундаментальних цінностей НАТО на стратегічному та операційному рівнях для забезпечення безпеки та добробуту людини як ключового суб’єкта національної безпеки.

Експозицію створено Центром стратегічних комунікацій «СтратКом Україна» за підтримки Центру інформації та документації НАТО.

У заході візьмуть участь представники НАТО, ДПСУ, НГУ, ЗСУ, а також представники напрямків євроатлантичної інтеграції агенцій сектору безпеки і оборони, міжнародні організації та преса.

Акредитація на захід: акредитацію журналістів проводить Центр стратегічних комунікацій «СтратКом Україна» до 12:00 30 вересня 2021 року. Задля оформлення відповідних перепусток просимо підтвердити вашу участь координатору Олені Галлалу за телефоном +380985516977, або за адресою  [email protected] до 12:0 0 30 вересня 2021 року.

Для журналістів буде організовано трансфер до місця проведення виставки та зворотно. Виїзд трансферного автобуса: 09:00, вокзал «Південний», вул. Георгія Кірпи 4, Київ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси